اخبار فرهنگی فوری

اخبار فوری و لحظه ای فرهنگی ایران و جهان از 60 منبع معتبر داخلی و خارجی

اخبار فرهنگی فوری

اخبار فوری و لحظه ای فرهنگی ایران و جهان از 60 منبع معتبر داخلی و خارجی

طبقه بندی موضوعی

پوست مرغی

شنبه, ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۰:۱۳ ب.ظ

علت بیماری پوست مرغی چیست؟
پوست با فولیکول‌های مویی پوشیده شده است. وقتی کراتین زیادی به سمت فولیکول‎‌های مویی می‌آید باعث می‌شود پوست برآمده و زبر شود. اگرچه این بیماری با زمینه‌ی ارثی بروز می‌کند اما شرایط محیطی ممکن است آن را تشدید کند و علت بروز آن باشد

علت‌های ایجاد بیماری پوست مرغی موارد زیر است.

تاثیر آب و هوای خشک روی پوست باعث می‌شود پروتئین تولید شده توسط پوست فولیکول‌های مو را ببندد و ظاهر پوست را قرمز و متورم کند.
آب داغ هنگام دوش گرفتن نیز باعث خشک شدن پوست و ایجاد عارضه‌ی پوست مرغی می‌شود.
آلرژی یکی دیگر از علت‌های ایجاد کننده پوست مرغی است.
علائم بیماری پوست مرغی چیست؟
این بیماری یک بیماری پوستی است و در تمام مراحل بیماری محدود به پوست می‌ماند و به اندام‌ها یا بافت‌های دیگر بدن منتشر نمی‌شود. نشانه‌های بیماری خفیف است و با پیشرفت بیماری قسمت‌های بیشتری از پوست را درگیر می‌کند.

این حالت شبیه وقت‌هایی است که سردتان می‌شود و پوست مور مور می‌شود یا وقت‌هایی که بعد از اصلاح برای چند دقیقه یا چند ساعت پوست زبر می‌شود. در بعضی افراد متورم شدن فولیکول‌های مو با قرمزی همراه است. با مشاهده‌ی عکس بیماری پوست مرغی می‌توانید با علائم این بیماری آشنا شوید.

مطلب مرتبط
ناخن و انواع بیماری‌های ناخن که باید بشناسیم
ویژگی دانه‌های پوستی ایجاد شده به این شکل است:

دانه‌های ریز و سفت و سفید رنگ که با لمس کردن به شکل توده‌های ریز زیر انگشتان احساس می‌شود.
توده‌ها تک تک نیستند و به‌صورت گروهی در یک قسمت از پوست بدن بروز می‌کند و اندازه‌ی آن‌ها حدود یک میلی‌متر است.
توده‌های پوست مرغی با ناخن قابل کندن است و بعد از کنده شدن یک موی ریز داخل توده‌ی سفید و سفت رنگ یا همان پروتئین مشاهده می‌شود.
توده‌های پوست مرغی خارش، سوزش و التهاب ندارد و در بعضی افراد ممکن است سرخ رنگ شود ولی در بعضی دیگر پوست همان حالت طبیعی را دارد.
هرکدام از علائم فوق را داشتید سریعا به پزشک متخصص پوست،مو و زیبایی مراجعه کنید.

راه‌های درمان بیماری پوست مرغی چیست؟
بیماری پوست مرغی و درمان آن مبتنی بر روش‌هایی است که پوست را نرم کند و حالت زبری آن را از بین ببرد. روش‌های مختلف برای درمان آن پیشنهاد می‌شود.

درمان خانگی بیماری پوست مرغی چگونه است؟
مراقبت از پوست و انجام اقداماتی که پوست را نرم کند جزو مراقبت‌های خانگی تلقی می‌شود. شما می‌توانید بعد از بروز دون دون شدن پوست کارهای زیر را انجام دهید.

از صابون‌های که پوست را خشک می‌کند یا صابون‌های معطر استفاده نکنید و سعی کنید از لوازم بهداشتی و آرایش مخصوص پوست خشک استفاده کنید.
مدت زمان استحمام نباید بیشتر از ۱۰ دقیقه طول بکشد.
بعد از استحمام یا شستشوی پوست آن را خشک کنید و از مرطوب کننده یا لوسیون بدن برای آبرسانی پوست استفاده کنید.
هنگام شستشوی پوست از آب ولرم استفاده کنید، زیرا آب داغ باعث تحریک و خشکی پوست می‌شود.
برای مراقبت از پوست در مقابل نورآفتاب، حتما از ضد آفتاب استفاده کنید.
یک راه درمان بیماری پوست مرغی استفاده‌ی موضعی از ویتامین A و قرص ویتامین E است. این ویتامین‌ها پوست را نرم می‌کند. می‌توانید چند کپسول را روی ناحیه‌ی زبر پوست بمالید و بعد از ۲۰ دقیقه آن را با آب سرد بشویید.
درمان خانگی پوست مرغی

درمان پوست مرغی با دستگاه بخور
یکی از اقدامات خانگی برای درمان پوست مرغی استفاده از دستگاه بخور است. بخار باعث آبرسانی پوست می‌شود و خشکی آن را کم می‌کند. می‌توانید آن را برای پوست صورت یا قسمت‌های دیگر از بدن که دچار این عارضه شده استفاده کنید.

همچنین برای مرطوب کردن هوای خانه استفاده از دستگاه رطوبت ساز یک اقدام موثر برای درمان بیماری پوست مرغی و جلوگیری از خشکی پوست است.

درمان پوست مرغی با جوش شیرین
جوش شیرین مانند یک اسکراب عمل می‌کند و سلول‌های مرده پوست را از بین می‌برد. لایه برداری از پوست باعث می‌شود سلول‌های جدید ساخته شود و پوست جوان شود. به این ترتیب قسمتی از پوست که دچار عارضه‌ی پوستی مرغی شده جدا می‌شود و سلول‌های جوان پوستی تولید می‌شود.

برای استفاده از جوش شیرین دو قاشق غذاخوری از آن را با کمی آب مخلوط کنید تا حالت خمیری شل بگیرد، سپس آن را روی نواحی خشک پوست قرار دهید. بعد از ۱۵ دقیقه پوست را بشویید و خشک کنید. بهتر است بعد از انجام این کار از یک کرم مرطوب کننده یا روغن گیاهی استفاده کنید.


تب و لرز نشانه چیست؟ انواع درمان تب و لرز به روش طب سنتی و دارویی
درمان پوست مرغی با آسپرین
قرص آسپرین اگر به صورت موضعی استفاده شود، می‌تواند قرمزی و تورم پوست را از بین ببرد و آن راصاف و نرم کند. این روش به عنوان یک درمان خانگی می‌تواند ضایعات پوست مرغی را کم کند.

برای استفاده باید چند عدد قرص اسپرین را پودر کنید و بعد از ترکیب با آب یک خمیر نرم از آن درست کنید. این خمیر را روی پوست بمالید و بعد از ۲۰ دقیقه آن را با آب سرد بشویید. این روش را می‌توانید دو یا سه مرتبه در هفته استفاده کنید.

درمان پوست مرغی با سرکه سیب
سرکه سیب خاصیت آنتی اکسیدانی دارد و می‌تواند پوست را آبرسانی و تغذیه کند. علائم بیماری پوست مرغی در طب سنتی با سرکه سیب کاهش می‌یابد. برای انجام این روش پنبه را به سرکه سیب آغشته کنید و روی نواحی زبر و متورم بمالید.

درمان طب سنتی بیماری پوست مرغی چگونه است؟
اصلی‌ترین روش طب سنتی برای درمان بیماری‌ها استفاده از داروهای گیاهی است. درمان گیاهی بیماری پوست مرغی بسیار کم هزینه و آسان است. استفاده از این روش در مراحل اولیه بیماری علائم بیماری پوست مرغی را کاهش می‌دهد.

  • اخبار فوری فوری

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی